Skip to the main content

Inloopavond district Utrecht online (7)

Toernooi


Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Over evenement

Het district organiseert de woensdagavond op StepBridge een inloopavond voor alle leden van het district (m.u.v. de dagen dat er 60+ competitie op de agenda staat, 4 nov. en 2 dec.).

U kunt u zich met uw partner inschrijven rechtstreeks op StepBridge voor het toernooi/tn District Utrecht. Met een tablet kan dat op de speeldag vanaf 09.00 uur. Op de PC/laptop kan dit al 30 uur van tevoren.
Wij vragen u uiterlijk 15 minuten voor aanvang, samen met uw partner, ingeschreven én aanwezig te zijn in de lobby van het toernooi.
Tot 5 minuten voor de start kunnen onvolledige inschrijvingen en/of andere (inlog-) problemen worden opgelost, zodat alle paren op tijd klaarstaan.

Het district komt hiermee tegemoet aan de wens van onze leden die door de COVID-19 maatregelen niet of minder in de gelegenheid zijn om te bridgen. Ook voor diegenen die niet aan één van de districtscompetities overdag kunnen deelnemen is dit een mooie gelegenheid om te spelen. Uiteraard zijn zij die al meedoen aan één of meerdere competities ook van harte welkom.
U kunt zo vaak meedoen als u wilt, d.w.z. een enkele keer of wekelijks.

Het is toegestaan met een introducé(e) van buiten het district in te schrijven; u dient dit dan uiterlijk ca. 1 uur vóór de wedstrijd aan de wedstrijdleider te melden. Kijk hiervoor bij  wedstrijdleider van de dag

Datum & tijd

Aanvang
9 dec 2020, 19:30 uur
Einde
9 dec 2020, 22:30 uur

Inschrijven

Inschrijven tot
Aanvang evenement
Inschrijven als
Paar
Plekken over
Onbeperkt

Evenementlocatie

Adres
Bij u thuis
Kennedylaan 9
3533KH UTRECHT

Kosten

Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden

Website

Organisatoren